Modele de cercei de aur moldova

Rubinul este o piatră cunoscută în vechime Sub denumirea de carbunculus, fiind considerată la ACEA vreme Regele pietrelor, primul dintre Pietrele prețioase. Această piatră are o duritate înaltă și este extrem de rară, deoarece cromul este cu mult mai rar în scoarța terestră decat fierul. Culoarea rubinului variază de la Roșu deschis pana la Roșu închis. Diamantul este cea mai dură, strălucitoare și prețioasă piatră naturală. Valorea este determinată după Patru criterii:-Carate (mărimea pietrei);-culoare (transparență);-Puritate (claritate);-Formă (rotundă, ovală etc.) Culoarea diamantului: INCOLOR, Negru, galben, Cognac, albastru, Verde, Roz, Roșu, violet. Formă: rotund, ovale, radiant, Prințesă, Pernuță, marquise, Smarald, pară, Inimă. . Pentru prima dată Platina a început să fie folosită în crearea bijuteriilor Abia în sec. Al XVIII-Lea, în combinaţie doar cu Pietre preţioase mai ales cu Diamante. Acesta este cel mai scump métal folosit PE larg în confecţionarea bijuteriilor. În forma sa primară, El reprezintă un Aliaj DIN mai multe Metale cum ar fi Fe, IR, RH, DP, Cu, ni ş.a. Platina este un metal foarte dur şi STABIL, care nu se corodează la umiditate ridicată şi nu se oxidează.

DIN tot acest amestec 58,5% este conținut de Aur curat, CEEA CE și demostreazî prin urmare Proba lui de 585. Fiecare DIN bijuterii, confecționate de meșterii Salonului paradis DIN Chișinău, sont Marca ce conține indicele probei. Confecțiile DIN Aur cu Proba 585 sunt cele mai întilnite. Cu toate acestea se întilnesc și Alte bijuterii cu conținut DIN Aur curat, cel mai des cu Proba 375 583 sau 750. Conținutul Înalt de Aur în bijuterie favorizează ridicarea prețului produsului. PE lînga acestea, la linistit mai afectează și costul pietrelor prețioase sau semi prețioase, cit și chletuielile de producție inele. Pietrele Prețioase:-Diamantul;-Smaraldul;-Rubinul;-Safirul. Bijuterii sunt prévenant produse foarte artistice, ce se folosesc ca Ornamente și se confecționează DIN Metale prețioase, cit și DIN aliajele Lor. Înafară de bijuteriile tradiționale, purtate de OM, se mai atribuie și unele obiecte de casă, cultură, cit și unele medalii și semn jubileice. O parte foarte importantă în confecționarea bijuteriilor sunt inserțiile cu Corazon și Pietre semi prețioase, cit și Altor materiale artificiale sau Naturale, sau inele. À paradis puteți să Găsiți verighete. Confecțiile DIN Aur încă DIN cele mai vechi Timpuri la confecționarea diferitor bijuterii se folosea Aurul.

Acestui prețios Metal deseori îi atribuiau proprietați magice, Care păzea de tot felul de probeleme. Luînd în considerație că Aurul cu cea mai înalta Probă (999) este destul de moale, neavînd duritatea necesară, în aliajul aurului sunt adăugate și Alte amestecuri de Metale. Safirul este o piatră prețioasă transparentă, Dar Care la fel ca și Celelalte Pietre prețioase sont anumite impurități, ce confirmă naturalețea pietrei. Spre deosebire de safirul sintetique unde liniile de creștere în piatră sunt curbe, în cele Naturale sunt Întotdeauna drepte. Safirul poate avea culoare Albastră, Albă, galbenă, portocalie, Roz, dar cea mai valoroasă este Culoarea Albastră.