Modele unghii glamour

AM depășit etapa de teorie, deci să trecem la pratiă! AM selectAt, în Galeria foto, 20 de modele de Unghii cu gel care vor fi la Mare căutare în 2018 şi pe care manichiuristele au început deja să le Execute în masă pentru clientèle Lor. Descoperă-le pe toate și salvează acest articol pentru a-l avea la îndemână la următoarea vizită la salon. VEI găsi aici Alte 20 de modele de manichiură la modĂ în 2018. Dacă vrei doar să schimbi Culoarea unghiilor, potï folosi un lac de Unghii obișnuit peste baza DIN gel. Dacă vrei să Cine realizezi și un modèle, lucrurile se complică puțin. Manichiura cu ojă semipermanentă este o alternativă mai rapidă a unghiilor cu gel și mai… A venit momentul să ne adaptăm manichiurile la Moda actuală și să adoptăm modele de Unghii cu gel în Trend 2018. Tocmai de aceea, AM selectAt 20 de imagini cu MODELE pe care le potï folosi ca surSe de inspirație. Mai întâi, însă, să vorbim puțin despre tendințele noului an. ca de obicei, ele sunt extrem de ofertante și Abia așteptăm să le încercăm PE Unghii.

Intră în Galeria Foto de mai sus pentru a descoperi 20 dintre cele mai Frumoase modele de Unghii cu gel! Probabil te gândești că ACELE OJe cu pensulă foarte subțire Cine vor fi de ajutor la pictarea unghiilor, însă nu sunt chiar “cele mai bune prietene” Când Vine vorba de realizarea modelelor. Deși péninsule Cine permite o precizie destul de Bună, Formula ojei se usucă ușor și trebuie să Lucrezia foarte Rapid. Unele dintre cele mai căutate modele de Unghii cu gel în 2018 sunt cele geometrice, așa cum am concluzionat deja aici. Însă nu strică niciodată să recapitulăm puțin tendințele, Care oricum sunt în continuă schimbare și trebuie adaptate, la rândul Lor, în funcție de anotimp, îmbrăcăminte și ocazie. Iată care sunt cele mai mari trenduri anul acesta. Descoperă aici cele 20 de modele de Unghii cu gel. La polul opus, unele dintre cele mai populare modele de Unghii cu gel în 2018 s-au dovedit a fi cele ghetto. Unghiile ghetto sunt Întotdeauna în forme și Culori stridente. Se poartă albastrul Electric, orange-UL țipător și galbenul intens, PE forme precum Stiletto sau migdală ascuțită. Dacă te-ai plictisit de modelul Uni pe care manichiurista ta encontre l-a făcut PE unghiile cu gel și mai ai de așteptat pana la următoarea programare, te potï Aventura chiar tu să Cine realizezi singură modelele PE unghiile cu gel. Uite ce trebuie să faci pentru a-ți ușura treaba: unghiile cu gel au apărut ca o salvare pentru cele mai ocupate dintre Noi, care nu au timp suficient pentru a-l dedica săptămânal (sau chiar o dată la Naomi zile) refacerii manichiurii. În plus, nu toate am fost înzestrate de natură cu Unghii Lungi, puternice sau cu o formă frumoasă, însă unghiile cu gel Pot rezolva toate aceste probleme.

Probabil stiti deja despre deplasarile pe care le facem constant, fie pentru Fashion Week-URI, fie pentru tir-urile Lunare pe care le publicam in Revista. Iubim manichiura cu gel pentru rezistența sa eroică și pentru le de a transforma orice formă de Unghii. Însă mai presus de aceste aspecte pratique, suntem Mereu cucerite de diversitatea foarte Mare de modele pe care le putem Purta PE acest astuce de Unghii. Dacă ai Rămas fără inspirație, cine aducem astăzi cele mai Frumoase 20 de modele pentru Unghii cu gel, indiferent de stilul tău! Atunci Când își doresc o formă supervriendelijk sau un Model excentric, celebritățile mizează și ELE PE unghiile cu gel. Kylie Jenner este binecunoscută pentru forma migdalată a unghiilor pe care o poartă, formă obținută doar cu ajutorul gelului. Rihanna, Beyonce, Katy Perry sau Lady Gaga sunt doar Naomi dintre adeptele manichiurii cu gel în rândul celebrităților.